Olvasta már? Itt az MKOT hírlevele!

Az MKOT megújult honlapján közzétett társasági és szakmai híreket ezentúl hírlevél formájában is eljuttatjuk tagjainknak és partnereinknek.

Az orvostársaság szeretné minél élőbbé és rendszeresebbé tenni a kapcsolatot az onkológiában és a társszakmákban dolgozó szakemberek között. Ennek egyik fontos eszköze, hogy nemcsak megújult honlapunkon jelentetjük meg a híreket és információkat, hanem azokat rendszeres időközönként eljuttatjuk a kollégáknak. Híreinkről, kezdeményezéseinkről, munkánkról örömmel fogadjuk a visszajelzéseket, javaslatokat, építő kritikákat is a webszerkesztőség mkotweb@gmail.com címén.

1. hírlevelünk (2014. április 28.) tartalma:

MKOT: új folyóirat, új arculat, új lendület
Az MKOT budapesti sajtótájékoztatóján debütált a Klinikai Onkológia c. új folyóirat, elindult az orvostársaság új webrendszere és egy országos médiakampány is.

Dr. Ruzsa ÁgnesRuzsa Ágnes: „felértékelődik a klinikai onkológia”
Az MKOT elnöke szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy az olykor egymással rivalizáló orvostársaságok a korábbinál több ponton működjenek együtt.

BLD016321Onkológiai kerekasztal az OEP-pel: ne maradjon le!
Az egészség-gazdaságtani és epidemiológiai adatok alapján a résztvevők megvitatják az OEP vezetőinek részvételével az onkológiai ellátás jelenlegi helyzetét.

Klinikai Onkológia 2014/1. lapszám címoldalOlvassa online a Klinikai Onkológia folyóiratot!
A tudományos folyóirat 2014-es első két virtuális lapszáma előfizetés nélkül is hozzáférhető azon kollégák számára, akik regisztrálnak az MKOT.hu oldalon.

Ingyenes onkológiai továbbképzés Szlovéniában
A European School of Oncology (ESO) és a European Society of Medical Oncology (ESMO) közösen szervezett továbbképzési lehetősége, melyen a részvétel ingyenes.

prof. dr. Schaff Zsuzsanna - Fotó: Semmelweis Egyetem - Kovács AttilaSchaff Zsuzsanna a Széchenyi-díjról
Úgy érzem, mindig csapatban dolgoztam, sok kiváló kutatóval, az elismerés nekik is szól – nyilatkozta az orvos-kutató a kitüntetés parlamenti átvétele után.

OnkoUpdate Siófok 2014Update’14 szimpózium
Írja be a naptárába! A világ élvonalába tartozó onkológiai kutatások eredményeinek bemutatása az amerikai ASCO konferencia után júniusban Siófokon, az MKOT szervezésében.

laboratorium_mkot_vMKOT kutatási pályázatok
A partnervállalatok bevonásával meghirdetett félmillió forintos ösztöndíjakra 2014. október 1-ig lehet benyújtani a klinikai onkológiai kutatási tervet részletesen bemutató szakmai pályázatokat.

Még nem tagja az MKOT-nak?
Az MKOT tagjai előfizetést kapnak a Klinikai Onkológia folyóirat nyomtatott és online példányára is. Várjuk a Kollégákat tagjaink sorába, az éves díj 2014-ben 2 ezer forint.

MKOT_gomb_tagjel MKOT_gomb_webreg MKOT_gomb_elofiz