Jogi Nyilatkozat

A www.mkot.hu portál a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (MKOT) hivatalos oldala.

Az oldalon megjelenő információk felhasználásából, esetleges félreértelmezéséből eredő egészségügyi vagy anyagi kárért nem vállalunk felelősséget.

A honlapon közzétett információk, hírek és cikkek bárki számára szabadon felhasználhatók, újra közölhetők, ám kizárólag az MKOT, mint forrás feltüntetésével, a www.mkot.hu oldalra mutató linkhivatkozással. Valamennyi szerkesztőség, civil szervezet és magánember érdeklődését és jószándékú együttműködését szívesen fogadjuk, ám cikkeink hivatkozás nélküli, jogosulatlan felhasználása ellen minden esetben fellépünk. Amennyiben további információkra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot az MKOT titkárságával.

A honlapot a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi céllal felhasználni. A webhely logója, grafikája, képe nem másolható és nem továbbítható a www.mkot.hu kiadójának előzetes írásbeli engedélye nélkül. A kiadó kizárja felelősségét a honlapon található linkekkel kapcsolt honlapok tartalmáért.

A kiadó megtesz minden elvárható lépést a regisztráló felhasználók jogosultságának ellenőrzéséért, ugyanakkor a weboldal használata a regisztrálók felelőssége. A regisztrációval a felhasználó nyilatkozik megadott adatai valódiságáról, s hogy nem ütközik egyetlen jogszabályba sem, hogy számára a tartalomszolgáltató vényköteles gyógyszerekre vonatkozó információkat, hirdetéseket is megjelenítsen. A regisztrálók hozzájárulnak a megadott adataik MKOT általi kezeléséhez, számukra szakmai hírlevél küldéséhez, a Klinikai Onkológia c. folyóirat megrendelése esetén pedig ahhoz, hogy az előfizetéshez szükséges adataikat az MKOT a Literatura Medica Kiadó számára továbbítsa.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által nyilvántartásba vett adatkezelési nyilatkozatok száma:
NAIH-72933/2014., NAIH-72934/2014., NAIH-72935/2014.