Telt házas lett az Update’22 Szimpózium (is)

Megkezdődött az Update’22 Szimpózium, az ország egyik legjobban várt onkológiai szakmai találkozója Siófokon. A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (MKOT) az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság (ASCO) napokban lezajlott kongresszusán elhangzott előadások és bemutatott publikációk alapján átfogó képet ad a rákkutatás elmúlt egy évének legfontosabb eredményeiről, hogy azok mielőbb hasznosulhassanak a hazai daganatos betegek kezelésében is.

„427 résztvevő regisztrált a 2022-es szimpóziumunkra. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy évről-évre új rekordot dönt a létszám és az érdeklődés. Köszönjük a partnervállalatoknak, hogy stabil partnerként lehetővé teszik a rendezvény színvonalas megrendezését, aminek létjogosultságát az óriási érdeklődés rendre visszaigazolja” – nyitotta meg a rendezvényt Bodoky György, a szimpózium elnöke. Felhívta a figyelmet arra, hogy nemcsak résztvevőként, hanem tagként is várnak minden kollégát a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság tagjai közé. (Tagbelépés itt)

A kétnapos konferenciát az orvostársaság rögzíti. Az elhangzott előadások a regisztrált résztvevők számára rögtön a rendezvényt követően hozzáférhetővé válnak.

Hogy Ön nincs Siófokon!? Ne kövesse el többet ezt a hibát: MKOT XII. Kongresszus novemberben!