MKOT XII. Kongresszus: nagy konferencia, kicsi lábnyom

Az MKOT XII. Kongresszusának időpontja 2022. november 10-12., helyszíne Budapesten a Várkert Bazár.

Várkert Bazár – Fotó: Wikipedia.org

Kedves Kollégák!

A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság XII. Kongresszusát 2022. november 10-12. között Budapesten, a Várkert Bazárban rendezzük meg.

Hagyományainkhoz híven egyszerre szeretnénk eljuttatni a klinikai onkológia legfrissebb eredményeit a szakma hazai képviselőihez az onkológia nemzetközi szaktekintélyeinek segítségével, és lehetőséget adni a hazai klinikai onkológiai ellátás tudományosan feldolgozott eredményeinek bemutatására.

A szervezés során a szakmai kérdéseken túl különös figyelmet fordítunk a környezetvédelemre is, a fenntarthatósági irányelvek szerint igyekszünk az MKOT idei kongresszusának ökológiai lábnyomát a lehető legkisebbre csökkenteni. Ennek a törekvésünknek adunk hangot a találkozó jelmondatában is:

„Tudatosan a betegekért és környezetünkért”

Kimagasló színvonalú tudományos programmal készülünk, amelyen a legújab hazai és nemzetközi kutatásokról, gyakorlati kérdésekről kaphatnak áttekintést a résztvevőink, hiszen a rákkutatás és a rákbetegek gyógyítása nem állt meg a járvány idején sem.

Sok szeretettel hívunk minden, a klinikai onkológia irányt érdeklődő szakembert a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság XII. Kongresszusán való részvételre.

Kérjük, keressék a további tájékoztatást, kövessék folyamatosan frissülő honlapunknak!

Találkozzunk novemberben!

Üdvözlettel:
az MKOT vezetősége

Rendezze MKOT tagságát és nyerjen kerékpárt!