MKOT kongresszus a Pesti Vigadóban: jelentkezett már?

Budapesten a Duna partján a Pesti Vigadó impozáns épülete ad otthont az MKOT 2014. november 13-15. közötti kongresszusának.

Vigadó_2_panorámaÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

A KONGRESSZUS HELYSZÍNE: PESTI VIGADÓ – 1051 Budapest, Vigadó tér 2.

Megközelítés: tömegközlekedéssel az M1 metró Vörösmarty téri végállomásától 2 perc sétával vagy a 2-es villamossal közvetlenül a Vigadó téri megállónál.

ELŐADÁS, POSZTER ÖSSZEFOGLALÓK BEKÜLDÉSE

Absztrakt beküldési határidő: 2014. szeptember 20. – online beküldő felület

JELENTKEZÉS

Végső jelentkezési határidő: 2014. november 5., az ezt követően beérkező jelentkezéseket az iroda helyszíni regisztrációként kezeli. A 2014. november 5. után, illetve a helyszínen jelentkezőknek a szervezőiroda túljelentkezés esetén nem feltétlenül tudja biztosítani a kongresszusi anyagokat, a társasági programokon való részvételt, ezért kérjük, hogy részvételi szándékukat időben jelezzék.

KREDITPONT

A kongresszus akkreditációja folyamatban van.

REGISZTRÁCIÓ LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kérjük, hogy lemondási szándékukat írásban jelezzék a kongresszusi irodának. 2014. október 8. előtt a részvételi díj 90%-át visszafizetjük. 2014. október 8. után nem áll módunkban a részvételi díjat visszafizetni.

PARKOLÁS

Budapest belvárosában a parkolás mindenütt díjköteles. A kongresszus ideje alatt parkolóhelyeket nem áll módunkban biztosítani, szabad kapacitás függvényében javasoljuk a V1 (Vörösmarty 1.) Irodaház mélygarázsát vagy az Aranykéz utcai parkolóházat igénybe venni.

KONGRESSZUSI ÉRTESÍTŐ (pdf)

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

Kapcsolódó cikkek:
Neves külföldi professzorok az MKOT kongresszuson
MKOT betegnap: az Ön betegek tudnak róla?
MKOT absztraktok beküldése: itt a határidő!