Elnöki köszöntő: várjuk Önt is az XII. MKOT Kongresszuson!

Bodoky György, az MKOT XII. Kongresszus elnökének köszöntője.

Bodoky György

Bodoky György

Kedves Kollégák!

A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság XII. Kongresszusát 2022. november 10-12. között Budapesten, a Várkert Bazárban rendezzük meg. Hagyományainkhoz híven egyszerre szeretnénk eljuttatni a klinikai onkológia legfrissebb eredményeit a szakma hazai képviselőihez az onkológia nemzetközi szaktekintélyeinek segítségével, és lehetőséget adni a hazai klinikai onkológiai ellátás tudományosan feldolgozott eredményeinek bemutatására.

A szervezés során a szakmai kérdéseken túl különös figyelmet fordítunk a környezetvédelemre is, a fenntarthatósági irányelvek szerint igyekszünk az MKOT idei kongresszusának ökológiai lábnyomát a lehető legkisebbre csökkenteni. Ennek a törekvésünknek adunk hangot a találkozó jelmondatában is: „Tudatosan a betegekért és környezetünkért”.

Kimagasló színvonalú tudományos programmal készülünk, amelyen a legújabb hazai és nemzetközi kutatásokról, gyakorlati kérdésekről kaphatnak áttekintést a résztvevőink, hiszen a rákkutatás és a rákbetegek gyógyítása nem állt meg a járvány idején sem.

Sok szeretettel hívunk minden, a klinikai onkológia iránt érdeklődő szakembert a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság XII. Kongresszusán való részvételre.

Találkozzunk novemberben!

Üdvözlettel:

Bodoky György
a Kongresszus elnöke

LEGYEN ELŐADÓNK! ABSZTRAKT LEADÁS SZEPTEMBER 30-IG

JELENTKEZZEN A SZAKORVOSJELÖLTEK ELŐADÓI VERSENYÉRE OKTÓBER 1-IG

RENDEZZE MKOT-TAGSÁGÁT ÉS NYERJEN KERÉKPÁRT!

REGISZTRÁLJON ONLINE, HASZNÁLJA KI A KORAI JELENTKEZŐK KEDVEZMÉNYÉT!