Zakatol a nyomdagép: jön folyóiratunk 2. lapszáma

Lezárult a szerkesztés és a tördelés, nyomdában a Klinikai Onkológia folyóirat 1. évfolyamának 2. lapszáma.

NyomdagépHamarosan a kezükbe vehetik, illetve az interneten is lapozhatják Olvasóink a Klinikai Onkológia című folyóirat második lapszámát. A debütáló első kiadáshoz hasonlóan a második lapszámot is országszerte széles körben terjesztjük, a második bemutatkozó kiadványunkhoz is még előfizetés nélkül hozzáférhetnek az érdeklődők.

A második lapszám átfogó összeállítást közöl az emlőrák korszerű neoadjuváns kezeléséről, a prosztatarák gyógyszeres terápiájáiról, a nem kissejtes tüdőrák komplex onkológiai ellátásáról. Tanulmány szól az EGFR-család és a nőgyógyászati daganatok összefüggéseiről, a molekuláris profilvizsgálatok kezelési stratégiában játszott szerepéről, a rákbetegek trombózisának megelőzéséről, s napirendre kerül az a kérdés is, miként lehet a célzott terápiák hatékonyságát képalkotó vizsgálatokkal megítélni.

Az 1. évfolyam 2. lapszám még regisztrációval elérhető, ám a 3. lapszámhoz immár csak előfizetőink, illetve a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság tagjai férnek hozzá. Előfizetési szándékát ITT JELEZHETI, míg az MKOT tagfelvételi kérelmét IDE KATTINTVA küldheti el.