Update’21: Zalakaroson találkozzunk! – és végre nemcsak virtuálisan!

Az orvostársaság folytatja az Update’21 Szimpózium előkészületeit. Bízunk a járványügyi helyzet javulásában és a fokozatosan újra megnyíló lehetőségekben, ezért személyes részvétellel zajló konferenciára készülünk.

Az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság (ASCO) által 2021-ben közzétett eredmények ismertetésére és megvitatására hivatott Update’21 Szimpózium tervezett tudományos programját már közzétettük, ez ide kattintva érhető el. Továbbra is bízunk abban, hogy 2021. június 18-19-én már nem lesz járványügyi akadálya a személyes találkozásnak Zalakaroson, ezért folytatjuk a szervezést.

A szakorvosok számára a részvétel lehetősége a bevált gyakorlatnak megfelelően, a támogató partnereink általi delegációval történhet, ezért arra biztatunk minden érdeklődő kollégát, hogy vegye fel a kapcsolatot az MKOT.hu címoldalán található több mint húsz gyógyszeripari partnervállalat valamelyik képviselőjével és kérje regisztrációját!

  • A neveket, regisztrációkat szokás szerint érkezési sorrendben tudjuk befogadni, visszaigazolni.
  • A szimpózium előadásait rögzítjük, azt a regisztrált résztvevők részére online is elérhetővé tesszük.
  • Érkezés után, a helyszíni regisztrációkor kötelező a védettségi igazolvány bemutatása, illetve mindenkinél testhőmérsékletet mérünk. Igazolvány hiányában vagy láz esetén nem áll módunkban fogadni a résztvevőt.
  • A szervezők mindent megtesznek, hogy a járványügyi előírásoknak maximálisan eleget tegyenek: a helyszínen kézfertőtlenítőt és maszkot is biztosítanak, levegőtisztító berendezésekkel készülnek. Kiemelt figyelmet fordítanak a távolságtartási szabályok betartására is.

További információk:
Révhegyi Zoltán
(+36 30) 522-1558
revhegyi@congressline.hu