Update’15: az onkológia újdonságai az MKOT szimpóziumon

Az ASCO, az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság kongresszusa a világ meghatározó szakmai fóruma, amely nyomán a kora nyár az MKOT szervezésében minden évben az onkológia szakmai újdonságainak legfontosabb információit felsorakoztató konferenciáját ígéri. Idén 2015. június 12-13-án Mátraházán várjuk a kollégákat az ország minden részéből.

Update15_2A gyógyszervizsgálatok eredményei a kezelési elveinket gyakran alapvetően módosíthatják: az előző évek tapasztalatai alapján a daganatok szűrése, gondozása, korai és késői szövődményeinek ellátása is szemléletváltásra szorulhat. Az MKOT által felkért szakemberek az Update’15 szimpózium keretében a legújabb nemzetközi eredményeket osztják meg a résztvevőkkel. A szakemberek áttekintő előadásokon számolnak be a szakterületüket érintő újdonságokról, előrelépésekről, kudarcokról és dilemmákról az ASCO programja nyomán, ugyanakkor az előadók személyes véleményüket, szakmai kommentárjaikat is megosztják a hallgatósággal, ezáltal is lehetőséget teremtve a szakmai diskurzusra.

A meghívót PDF formátumban innen, a szakmai programtervezetet is tartalmazó értesítőt PDF formátumban innen töltheti le.

Kérjük, amennyiben részt szeretne venni az Update’15 szimpóziumon Mátraházán 2015. június 12-13-án, úgy mihamarabb vegye fel a kapcsolatot az MKOT alábbi partnereinek valamelyikével és kérje delegálását.

Actavis Hungary Kft., Abbott Laboratories Kft., Amgen Kft., Aramis Pharma Kft. – a Kéri Pharma csoport tagja, Aspen Europe GmbH., Astellas Pharma Kft., Bayer Hungária Kft., Bristol-Myers Squibb Kft., EGIS Nyrt., Fresenius Kabi Hungary Kft., GlaxoSmithKline Kft., Ipsen Pharma SAS, Janssen-Cilag Kft., Lilly Hungária Kft., Med Gen-Sol Kft., Merck Kft., Mylan Kft., Novartis Hungária Kft., Nutricia Kft., Pfizer Kft., Pharmacenter Hungary Kft., Richter Gedeon Nyrt., Roche Magyarország Kft., Sandoz Hungary Kft., Sanofi Servier Hungária Kft., TEVA Gyógyszergyár Zrt., Valeant Pharma Magyarország Kft.

Rendezvényiroda:
CongressLine Kft. – Révhegyi    ZoltánASCO_logomkot-logo
1065 Budapest, Révay köz 2.
Tel.: (+36 1) 429 0146 Fax: (+36 1) 429 0147
Mobil: (+36) 30 522 1558
E-mail: revhegyi@congressline.hu
www.congressline.hu