Új publikációk: petefészekrák, melanoma, veserák, gyomorrák, vírusfertőzések…

Rendkívül izgalmas szakmai témák kerülnek napirendre a Klinikai Onkológia folyóirat legfrissebb lapszámában, amelynek publikációi szakmai regisztrációval immár online is szabadon, teljes terjedelmükben elérhetők.

Klinikai Onkológia 2017. szeptemberA folyóirat összefoglalót ad a relabáló epithelialis petefészekrákok korszerű kezeléséről, a melanoma célzott gyógyszeres kezeléséről, a világossejtes veserák korszerű onkológiai terápiájáról. Nemzetközileg elismert szaktekintély, Kei Muro professzor ad áttekintést a gyomorrák célzott terápiájának kihívásairól. A molekuláris onkológia rovat MEK és ERK – RAS és RAF ellen címmel közöl izgalmas publikációt. Napirendre kerülnek az onkológiai kezelések alatti vírusinfekciók, valamint áttekintés olvasható a szakorvosok számára jól használható internetes forrásokról is.

A kiadvány megjelenését a Literatura Medica, a LifeTime Media Kft. egészségügyi divíziója gondozza. A nyomtatott lapszám a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (MKOT) tagjainak ingyenesen jár, tagságtól független előfizetésre is van lehetőség, illetve a folyóirat a Legkorszerűbb Onkológiai Gyógyításért Alapítvány támogatása révén széles körben országos terjesztésre kerül. Ugyancsak az alapítvány szerepvállalása teszi lehetővé, hogy a folyóirat online lapozható, teljes verziója szakmai regisztrációt követően elérhető az egészségügyi szakemberek számára a www.klinikaionkologia.hu oldalon.