Tiszta Amerika – már csak néhány nap!

Véget ért az USA-ban az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság (ASCO) éves kongresszusa, a legfontosabb eredmények ismertetésével, mintegy 430 regisztrált résztvevővel június 16-án kezdődik az Update’23 a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság szervezésében!

Idén is az év egyik világszinten legkiemelkedőbb kongresszusa zajlott Chicagoban: az ASCO kongresszusán június 2-6. között minden olyan téma, új kutatási és klinikai vizsgálati eredmény napirendre került, amely világszinten is változást hozhat a daganatos betegek ellátásában.

2023. június 16-án és 17-én Mátraházán az MKOT Update’23 szimpóziumon kutatási területenként foglalják össze a felkért szakértő előadók az ASCO kongresszuson bemutatott klinikai eredményeket, hozzáadva a személyes tapasztalataikat, áttekintve az újdonságok bevezetésének hazai lehetőségeit is. A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság köszönetet mond a szakmai résztvevők regisztrációját lehetővé tévő partnercégeknek a hatékony támogatást, hogy magas színvonalú technikai feltételek mellett lehetővé teszik az onkológiai ellátásban dolgozóknak a szakmai fejlődést és kapcsolatépítést.

LETÖLTHETŐ PROGRAMFÜZET (PDF)