Semmi pánik! Itt gyorsan csatlakozhat az MKOT tagságához

Az onkológusokat és a társszakmák képviselőit egyaránt tagjai sorába várja a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (MKOT).

Az MKOT az egyik legaktívabb hazai tudományos társaság, tevékenységét számos szakmai rendezvény, továbbképzés, kongresszus és szimpózium, társadalmi figyelemfelhívó akció és kiadvány fémjelzi, az MKOT emellett kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval is rendelkezik.

Az MKOT tagjai egyrészt aktívan bekapcsolódhatnak a tudományos társaság munkájába, másrészt ettől függetlenül is számos kiváltságban részesülnek: kedvezményesen vehetnek részt az MKOT tudományos rendezvényein, az Európai Klinikai Onkológiai Társaság (ESMO) az MKOT tagjainak szintén tagdíjkedvezményt nyújt. Ami 2014-től még hasznosabbá teszi az MKOT tagságot, hogy a tagok automatikusan és ingyenesen megkapják a Klinikai Onkológia című lapot: a tudományos folyóiratot postázzuk számukra. Az MKOT folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy tagjai számára még több szolgáltatást nyújtson, tagjaink immár a PHARMINDEX gyógyszer-információs tudástárhoz is kedvezményesen hozzáférhetnek.

mkot-logoAz MKOT éves tagsági díja 2.000 Ft, amely összeget az alábbi bankszámlára kérjük átutalni:
K&H Bank: 10201006-50048834-00000000
(Az adminisztrációt csökkentendő egyszerre több év tagdíja is átutalható.)

Tagja szeretnék lenni az MKOT-nak:

Név

Lakcím

Telefon

Email

Munkahely neve

Munkahely címe

Beosztás, munkakör

Diploma (dátum)

Szakképesítés

Tudományos fokozat

Nyelvismeret

Tudományos érdeklődés, kutatási terület