OEP adatok: mire, hol, mennyit költ az onkológiában a finanszírozó?

Bidló Judit, az OEP finanszírozási főosztályvezetője részletes adatokat mutatott be az MKOT VIII. Kongresszusán arról, hogy az egészségbiztosítási pénztár milyen adatokat tart nyilván egyes onkológiai gyógyszerek forgalmáról, költségéről, az intézményenkénti felhasználási gyakorlatról.

OEP_BidlóJudit_k

Fontos megjegyzés! A Bidló Judit által felvetített adatok több esetben csak az előadó kommentárjaival értelmezhetők, önmagukban nem alkalmasak hivatkozásra. Az előadó a felvetített diagramokat nem publikálásra szánta, hanem a szóban elmondott részletes tájékoztatás illusztrálására, ezért az adatok, diagramok környezetükből kiragadva vagy az előadás részletes ismerete nélkül félrevezető következtetések kockázatát is hordozzák. További felhasználás, idézés csak az OEP-pel történt egyeztetést követően megengedett, egyébként nem lehet az OEP-re, mint forrásra hivatkozni. Az előadó kongresszuson közzétett elérhetősége: bidlo.j@oep.hu – Az előadás PDF formátumban itt tölthető le.

Az elhangzottakkal kapcsolatban további információkért és az MKOT elnökségének bármely részterülettel kapcsolatos álláspontjáért B. Papp László sajtószóvivő kereshető a (0630) 261-8789 telefonszámon, illetve az elhangzottakkal kapcsolatban a megkereséseket, visszajelzéseket, véleményeket fogadjuk az mkotweb@gmail.com címen. Hivatalos OEP nyilatkozatért a sajto@oep.hu címre kell a megkeresést küldeni.


Ez a tartalom csak regisztrál felhasználók számára elérhető! Kérjük jelentkezzen be a tartalom megtekintéséhez, vagy regisztráljon! (Regisztráció a honlap jobb felső sarkában.)

Regisztrált felhasználó belépése
   
Regisztráció
*Kötelezően kitöltendő mező