Meghívás az MKOT XI. Kongresszusára

Pajkos Gábor, az MKOT elnöke és Bodoky György, az MKOT XI. Kongresszus elnöke közzétették a 2020. novemberi tudományos konferenciára szóló invitálásukat. /Frissítés: a járványhelyzet miatt a kongresszus tervezett új időpontja 2021. február 4-6.!/

A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság XI. Kongresszusát 2020. november 12-14. között rendezzük Budapesten. Társaságunk hagyományaihoz híven egyszerre kívánja a klinikai onkológia legfrissebb eredményeit eljuttatni a szakma hazai képviselőihez az onkológia nemzetközi szaktekintélyeinek segítségével, és lehetőséget adni a hazai klinikai onkológiai ellátás tudományosan feldolgozott eredményeinek bemutatására.

Idei kongresszusunk jelmondata „Tudatosan a betegekért és a környezetünkért”, mely kifejezi azon törekvésünket, hogy a szakmai kérdéseken túl különös figyelmet fordítunk a környezetvédelemre is.

A rákkutatás és a rákbetegek gyógyítása nem állhat meg járvány idején sem, ezért társaságunk hagyományainak megfelelően kimagasló színvonalú tudományos programmal készülünk a 2020-as konferenciára, amelyen a legújabb hazai és nemzetközi kutatásokról, gyakorlati kérdésekről kaphatnak áttekintést a résztvevők.

A Társaság vezetősége bízik a kongresszus sikerében, melynek garanciája a tagság és a kollégák aktív közreműködése.

Sok szeretettel hívunk minden, a klinikai onkológia iránt érdeklődő szakembert a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság XI. Kongresszusán való részvételre.

  • Pajkos Gábor, az MKOT elnöke
  • Bodoky György, az MKOT XI. Kongresszus elnöke

További fontos, részletes információk az MKOT XI. Kongresszusról