Október 9-ig még várjuk az MKOT kongresszusra az absztraktokat

A kollégák kérésére 2016. október 9-ig meghosszabbítottuk a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság 2016. november 17-19. között tartandó IX. Kongresszusára szánt absztraktok, előadás összefoglalók leadási határidejét.

mkot2016_visual_kvAz absztrakt beküldés feltételei:

  • Az előadás anyaga korábban hazai publikáció formájában nem jelent meg.
  • Terjedelme minimum 1400 maximum 1800 karakter.
  • Tartalma informatív.
  • Vizsgálatok esetén kiértékelt adatok.
  • Legalább az egyik szerző részt vesz a kongresszuson.
  • Az előadó akadályoztatása esetén legkésőbb egy héttel a prezentáció előtt írásos formában jelzi azt a Kongresszusi Irodának.

Absztrakt visszaigazolás:
A visszaigazolásokat az absztrakt elfogadásáról/elutasításáról a felelős szerzőnek elküldjük. Ha nem kap értesítést, kérjük jelezze a support@congressline.hu e-mail címen.

Technikai segítség
Ha nehézségei adódnak az absztrakt leadás során, amit nem tud megoldani, a support@congressline.hu e-mail címen keresztül segítünk!

Az online rendszerben feltöltött absztraktról a program a megadott e-mail címre automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben ezt nem kapja meg a leadó személy, az absztrakt beadása sikertelen volt vagy rossz e-mail címet adott meg. Kérjük, ellenőrizze még egyszer a leadott adatokat, böngészőjét vagy hívja a szervező irodát. A Program Bizottság a határidőn túl és nem megfelelő módon leadott absztraktokért nem vállal felelősséget.

A Tudományos Bizottság fenntartja a jogát arra, hogy az absztraktokat elbírálja, szükség esetén átdolgozásra visszaküldje a szerzőnek és/vagy a formáját előadásról poszterre változtassa. Előző években publikált anyagokat nem fogad el.

Az absztraktokat módosítani/törölni a leadási határidőig bármikor lehet.

BELÉPÉS az MKOT absztraktokat kezelő online rendszerébe