Információk előfizetőinknek

A Klinikai Onkológia országos folyóirat, amely évente 4 alkalommal jelenik meg, a nyomtatott kiadás megjelenésével párhuzamosan az MKOT weboldalán is elérhetővé válik az előfizetők számára.

Tisztelt Olvasónk!

Közel egyéves előkészítő munka után első számával 2014. februárban útjára indítottuk a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság hivatalos lapját, a KLINIKAI ONKOLÓGIA című új szakfolyóiratot.

Miért hoztuk létre?

Klinikai Onkológia 2014/1. lapszám címoldalNapjaink tudományos életének egyik legdinamikusabban fejlődő területe az onkológia, ami megköveteli, hogy az ebben dolgozó szakembereknek támaszt nyújtó szakirodalom álljon a rendelkezésére.  A gyógyszeres kezelés fejlődése folyamatos, gyors és ugrásszerű, aminek követéséhez a szakma számára naprakész, felkért összefoglaló közleményeket tartalmazó szakfolyóiratot készítünk.

Az inkább az elméletre alapozó szaklapok mellett a gyakorlatot előtérbe helyező tudományos folyóirattal segítjük munkáját, szakmai fejlődését, és támogatjuk a mindennapi terápiás döntéshozatalban.

Miért érdemes olvasnia?

– Lektorált szakfolyóirat
– Összefoglaló tanulmányok a naponta változó ismeretek követéséhez
– Felkért közlemények hazai és külföldi szakemberek tollából
– Az onkológia legkülönbözőbb kérdései az elmélettől a gyakorlatig, a diagnosztika, a terápia és a társszakmák
területéről
– Középpontban a tradicionális mellett a molekuláris alapokra helyezett gyógyszeres kezelés
– Speciális szakterületek és kérdések áttekintése

A folyóirat a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság hivatalos lapja, kiadója a Legkorszerűbb Onkológiai Gyógyításért Alapítvány, felelős kiadó prof. dr. Bodoky György. A kiadvány megjelenését a Literatura Medica Kiadó Kft. gondozza. Egyéni vagy csoportos előfizetési igény a terjesztes@lam.hu címen jelezhető, s erre a célra szolgál a honlapunkon elérhető űrlap is.

A lap bemutatása letölthető PDF formátumban is.
Fejléc