Elnöki köszöntő: mit kínál az Update’24?

Az ASCO idei mottója: „A rákgyógyítás művészete és tudománya: a kényelemtől a gyógyításig” – inspiráló tudományos eredményeket és a szakmák közötti párbeszéd lehetőségét teremti meg 2024-ben is a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság Update’24 szimpóziuma. Hideghéty Katalin, az MKOT elnökének és Bodoky György, az Update’24 Szimpózium elnökének köszöntője.

Kedves Kollégák, Barátok!

Örömmel köszöntjük Önöket a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság Update’24 Szimpóziumán! Hagyományainkhoz hűen izgalmas előadásokkal készülünk és átfogó kitekintéssel várunk minden kedves érdeklődőt, a lassan két évtizede minden évben megszervezett hiánypótló rendezvényünkön Mátraházán, 2024. június 14-15-én. Programunkat szokás szerint az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság (ASCO) kongresszusán elhangzottak alapján állítjuk össze, összefoglaljuk a legmodernebb onkológiai kutatási eredményeket, bemutatjuk az új, forradalmi kezelési megközelítéseket és előremutató perspektívákat.

Az ASCO idei mottója: „A rákgyógyítás művészete és tudománya: A kényelemtől a gyógyításig” – rendkívül inspiráló tudományos felfedezéseket ígér. Ezek átfogó keresztmetszetét szeretnénk megosztani és egyedülálló lehetőséget teremteni az interdiszciplináris találkozásokra, az új eredmények átbeszélésére és az új kezelési módszerek hazai bevezetésének megvitatására.

Partnercégeink támogatása nélkül nem lenne lehetőségünk ilyen méltó körülmények között a legfrissebb onkológiai információk átadására, ami naprakész tudást és a kezelési protokollok frissítését eredményezi.

Legyen az MKOT Update’24 Szimpózium idén is a tudás és tapasztalatok megosztásának, kollegiális találkozásoknak, új kapcsolatok kialakításának színtere!

Az MKOT vezetősége nevében kívánunk mindenkinek hasznos és inspiráló részvételt ezen a kiemelkedő eseményen.

Hideghéty Katalin, az MKOT elnöke és Bodoky György, az Update’24 Szimpózium elnöke

>> Az onkológia legújabb eredményei: már 24 vállalat delegált résztvevőket
>>> Update’24: itt a részletes szakmai program

További szervezési információk és regisztráció: Révhegyi Zoltán, 0630 522-1558, revhegyi@congressline.hu