Veserák, hólyagrák, hererák, prosztatarák gyógyítása

Az uroonkológiai daganatok, azaz a veserák, a húgyhólyagrák, a prosztatarák, a hererák gyógyítása lesz a fókuszban a Gyógyulj Velünk Egyesület 2018. február 22-i betegtájékoztató napján.

200valasz_uroonkologia_borito_vDr. Bodoky György professzor, a Dél-Pesti Centrumkórház onkológiai központjának vezető főorvosa, a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (MKOT) tiszteletbeli elnöke ad áttekintést a veserák, a húgyhólyagrák, a prosztatarák és a hererák gyógyításának aktuális lehetőségeiről és korlátairól, majd válaszol a résztvevők kérdéseire a Gyógyulj Velünk Egyesület 2018. február 22-i egyesületi napján. Az előadás apropója, hogy nemrégiben jelent meg a 200 kérdés – 200 válasz könyvsorozat uroonkológiai daganatokról szóló kötete, amelyhez a betegek és családtagok országszerte ingyenesen juthatnak hozzá. Az egyesületi nap egyben könyvbemutató is lesz, B. Papp László egészségügyi szakújságíró, a kötet szerkesztője, a Rákgyógyítás.hu főszerkesztője mutatja be a kiadványt.

A Gyógyulj Velünk Egyesület minden hónap utolsó csütörtökén tartja tematikus nyílt betegtájékoztató fórumait, amelyeken egyesületi tagságtól függetlenül bárki részt vehet, aki önmaga vagy családtagja révén érintett, esetleg érdeklődik az adott téma iránt.

Időpont: 2018. február 22., csütörtök, 14:30

Helyszín: Tűzmadár Ház – Szent László Kórház 1-es pavilon, 1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7.

Regisztráció: info@gyve.hu, (0630) 922-7797

Sajtóregisztráció: sajto@gyve.hu, (0630) 261-8789