MKOT tagság 2017-ben: csak Önön múlik a folytatás!

Régi tagjainkat a 2 ezer forintos éves tagdíj átutalásával tagságuk megerősítésére, leendő új tagjainkat az alább elérhető online jelentkezési lap kitöltésére kéri a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság vezetősége.

Az MKOT éves tagsági díja 2017-ben is csak 2.000 Ft,
amely összeget az alábbi bankszámlára kérjük mielőbb átutalni:

K&H Bank: 10201006-50048834-00000000
/A közlemény rovatban kérjük jelezzék, kinek a tagsági díját rendezik./

Az MKOT az egyik legaktívabb hazai tudományos társaság, tevékenységét számos szakmai rendezvény, továbbképzés, kongresszus és szimpózium, társadalmi figyelemfelhívó akció és kiadvány fémjelzi, az MKOT emellett kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval is rendelkezik.

mkot-logo

Az MKOT tagjai:

 • Ingyenes előfizetést kapnak a Klinikai Onkológia c. folyóiratra az adott naptári évre (a tagdíjbefizetés időpontjától),
 • Kedvezményesen vehetnek részt az MKOT tudományos rendezvényein,
 • Kedvezményesen lehetnek tagjai az Európai Klinikai Onkológiai Társaságnak (ESMO)

Az MKOT az egyik legaktívabb hazai tudományos társaság, tevékenységét számos szakmai rendezvény – továbbképzés, kongresszus és szimpózium – társadalmi figyelemfelhívó akció és kiadvány fémjelzi, az MKOT emellett kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval is rendelkezik.

Tagja szeretnék lenni az MKOT-nak, ezért megadom adataim, hozzájárulok azok kezeléséhez, a Klinikai Onkológia folyóirat részemre történő postázásához. Vállalom a naptári évre szóló 2.000 forintos éves tagdíj átutalását.

  Név

  Lakcím

  Telefon

  Email

  Munkahely neve

  Munkahely címe

  Beosztás, munkakör

  Diploma (dátum)

  Szakképesítés

  Tudományos fokozat

  Nyelvismeret

  Tudományos érdeklődés, kutatási terület