MKOT tagság 2017-ben: csak Önön múlik a folytatás!

Régi tagjainkat a 2 ezer forintos éves tagdíj átutalásával tagságuk megerősítésére, leendő új tagjainkat az alább elérhető online jelentkezési lap kitöltésére kéri a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság vezetősége.

Az MKOT éves tagsági díja 2017-ben is csak 2.000 Ft,
amely összeget az alábbi bankszámlára kérjük mielőbb átutalni:

K&H Bank: 10201006-50048834-00000000
/A közlemény rovatban kérjük jelezzék, kinek a tagsági díját rendezik./

Az MKOT az egyik legaktívabb hazai tudományos társaság, tevékenységét számos szakmai rendezvény, továbbképzés, kongresszus és szimpózium, társadalmi figyelemfelhívó akció és kiadvány fémjelzi, az MKOT emellett kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval is rendelkezik.

mkot-logo

Az MKOT tagjai:

  • Ingyenes előfizetést kapnak a Klinikai Onkológia c. folyóiratra az adott naptári évre (a tagdíjbefizetés időpontjától),
  • Kedvezményesen vehetnek részt az MKOT tudományos rendezvényein,
  • Kedvezményesen lehetnek tagjai az Európai Klinikai Onkológiai Társaságnak (ESMO)

Az MKOT az egyik legaktívabb hazai tudományos társaság, tevékenységét számos szakmai rendezvény – továbbképzés, kongresszus és szimpózium – társadalmi figyelemfelhívó akció és kiadvány fémjelzi, az MKOT emellett kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval is rendelkezik.

Tagja szeretnék lenni az MKOT-nak, ezért megadom adataim, hozzájárulok azok kezeléséhez, a Klinikai Onkológia folyóirat részemre történő postázásához. Vállalom a naptári évre szóló 2.000 forintos éves tagdíj átutalását.

Név

Születési hely, idő

Lakcím

Telefon

Email

Munkahely neve

Munkahely címe

Beosztás, munkakör

Diploma (dátum)

Szakképesítés

Tudományos fokozat

Nyelvismeret

Tudományos érdeklődés, kutatási terület


Kapcsolódó cikkek