Interneten a Dél-Pesti Centrumkórház onkológiája

Új honlap mutatja be a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság titkárságának is otthont adó Dél-pesti Centrumkórház onkológiai centrumát: a weboldalon sok praktikus információ elérhető, ami segítheti a betegek eligazodását, valamint a centrum szerteágazó tevékenységeinek megismerését.

Egy önálló új honlappal is segíti a Dél-Pesti Centrumkórház onkológiai centrumának működését a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány. Az onkológia fejlesztését folyamatosan támogató civil szervezet révén elkészült új honlap átfogó képet nyújt a betegek és hozzátartozók számára a centrum munkájáról.

A honlapon külön menüpontban érhetők el tudnivalók az ambulanciáról, a fekvőbeteg részlegről, a hospice-ról, valamint a betegeket az onkológián túl is támogató Tűzmadár Házról. Megismerhetők a centrum orvosai, valamint folyamatosan közzéteszik és frissítik az onkológián a betegek bevonásával zajló klinikai gyógyszervizsgálatokat is. A honlapon több száz fotóból álló galéria is elérhető, valamint nyomon követhetők az onkológia aktuális hírei, programjai, a centrum munkatársainak sajtónyilatkozatai.

A weboldalról letölthető a centrum történetét bemutató könyv éppúgy, mint betegeknek szóló kórházi útmutató vagy a mellékhatások csökkentésének lehetőségeit taglaló kiadvány.

Az új honlap az Onkologiaicentrum.hu címen érhető el.