Indítjuk az MKOT videósorozatát!

Elismert szakemberek foglalják össze videóüzeneteikben, melyek voltak szakterületükön a legtanulságosabb megállapításai a 2014-es amerikai ASCO kongresszusnak. A videók a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (MKOT) siófoki Update’14 konferenciájának eszenciáját adják.

MKOT_Siófok_videoillusztráció_vAz egyik legnépszerűbb hazai onkológiai továbbképző rendezvény, az MKOT által közvetlenül az amerikai ASCO után megszervezett konferencia előadói a kialakult hagyományokat követve a főbb daganattípusonként veszik sorra a világszerte zajló tudományos kutatások legfrissebb megállapításait, s a nemzetközi tapasztalatok nyomán felmerülő kezelési dilemmákat. A siófoki Update’14 továbbképző konferenciára több mint kétszázan jelentkeztek, s hallgatták végig a felkért előadók összefoglalóit, majd vitatták meg az elhangzottakat. Az eseményen érdeklődő szakemberként az Országos Egészségbiztosítási Pénztár munkatársai is jelen voltak.

Az MKOT a minél szélesebb körben megvalósuló szakmai fejlődés elősegítése érdekében ebben az évben először felkérte az előadókat: rövid videóüzenetekben foglalják össze az általuk legfontosabbnak, legérdekesebbnek ítélt megállapításokat.

A szakmai nyilatkozatok az MKOT.hu oldalon regisztrált szakmai felhasználók számára érhető el. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, s IDE KATTINTVA megtehető. A siófoki videók 2014. júliusban folyamatosan kerülnek fel oldalunkra. A későbbiekben terveink szerint az MKOT.hu tudományos tartalmai csak az MKOT tagjai számára lesznek elérhetők: az éves tagsági díj 2014-ben mindössze 2 ezer forint, s azzal együtt az MKOT tagjai automatikusan megkapják a Klinikai Onkológia című új tudományos szakfolyóiratot is nyomtatásban, illetve hozzáférést kapnak a virtuális lapszámokhoz is.

Az MKOT.hu Multimédia Szekció videói itt érhetők el.