Globális webcast sorozat a COVID-19 nemzetközi szakértőivel

Harcoljunk együtt a COVID-19 ellen: klinikai tapasztalatok megosztása és interaktív megbeszélés – nézze vissza a korábbi online fórumot és csatlakozzon a következő megbeszéléshez!

Időpont: 2020. április 18., 13-16 óraREGISZTRÁCIÓ ITT

A folyamatban lévő COVID-19 világjárvány eddig példátlan kihívás elé állítja az egészségügyi ellátó rendszereket világszerte. Kiemelt fontosságú a nemzetközi összefogás és a vírus megfékezésére tett erőfeszítések összehangolása. A webcast során a COVID-19 vezető nemzetközi szakértői számolnak be a legújabb tudományos ismeretekről, valamint a betegek kezelésében szerzett klinikai tapasztalatokról.

2020. március 28-án 8 vezető kínai, koreai, japán, olasz és szingapúri szakértő osztotta meg a COVID-19 betegek kezelésében szerzett legújabb tudományos ismereteket, valamint klinikai tapasztalataikat.

A március 28-i webcaston elhangzott előadásokat itt tekintheti meg: covid19.astrazeneca.com

Kérjük, vegye figyelembe a gyorsan gyarapodó ismereteket, főleg a rögzített előadások esetében előfordulhat, hogy a diagnosztika és a kezelés tekintetében a protokollok megváltozhatnak.

A rögzített és élő közvetítések során elhangzott tartalom a szerzők és az előadók álláspontján alapul, az AstraZeneca azt semmilyen módon nem befolyásolja, s azért felelősséget sem tud vállalni. Az AstraZeneca az előadóknak semmilyen honoráriumot nem fizet, tevékenysége kimerül a közvetítés technikai feltételeinek biztosításában.