Egyre olvasottabb a Klinikai Onkológia folyóirat

Az eredetileg tervezettnél jóval nagyobb példányszámban jelenik meg a Klinikai Onkológia folyóirat, s az online változat iránt is nő az érdeklődés.

Cserni Tímea

Cserni Tímea

A Legkorszerűbb Onkológiai Gyógyításért Alapítvány által kiadott Klinikai Onkológia című folyóirat megjelenését gondozó Literatura Medica Kiadó vezetője, Cserni Tímea elmondta: a 2014-ben elindított tudományos folyóirat szakmai koncepciójának létjogosultságát bizonyítja, hogy az eredetileg 400-ra tervezett nyomtatott példányszám mára 1100-ra nőtt. A lapot megkapja minden MKOT tag, az onkológiai centrumok és osztályok vezetői, illetve a releváns társszakmák képviselői. A lap virtuális verziója – a print megjelenését követően nem sokkal – az interneten is elérhető. A magyar és angol nyelvű absztraktok szabadon olvashatók, de a teljes lapszám is ingyenesen és kötelezettségek nélkül hozzáférhető szakmai regisztrációt követően a Klinikaionkologia.hu oldalon, illetve késleltetéssel az eLitMed.hu oldalon.

A nyomtatott folyóirat előfizetését is magában foglaló – évi 2 ezer forint tagdíjjal járó – MKOT tagság online űrlapunk kitöltésével itt is egyszerűen kezdeményezhető, hirdetés vagy nagyobb példányszámú megrendelés ügyében pedig a Literatura Medica Kiadó közvetlenül kereshető a (061) 316-4556,  (061) 316-4598, (0670) 327-6207 telefonszámokon vagy a gal.csongor@lam.hu címen. A 2016-os megjelenési ütemterv és részletes hirdetési információk ide kattintva, a folyóirat weboldalán érhetők el.